Duyuru ve Haberler Haberleri

11.06.2024 Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Görevlisi Tolga ÇAY' ın Makalesi I-Manager’s Journal of Educational Technology Dergisinde Yayımlanmıştır.
30.05.2024 Yadyo öğretim elemanları Öğr. Gör. Yaren KARATAŞ ve Öğr. Gör. Sude YENİÇIKAN, Erasmus+ KA131 Personel Hareketliliği Programı kapsamında Polonya Mazovya Üniversitesi'ni ziyaret etmişlerdir.
22.05.2024 YADYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Tolga ÇAY "Kaliteli Sohbetler" etkinliğinin 3. oturumunda öğretim elemanlarımıza eğitimler vermiştir.
25.04.2024 YADYO'da MacMillan Education yayınevinden Dr.Semih İRFANER “Using AI in a Language Classroom to Boost Student Engagement: Towards Autonomy” başlıklı eğitimi vermiştir.
25.04.2024 YADYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Tolga ÇAY "Kaliteli Sohbetler" başlığı altında öğretim elemanlarımıza eğitimler vermiştir.
05.04.2024 Yüksekokulumuzda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Tolga ÇAY ve Öğr. Gör. Deniz ÖZONUR tarafından 2 farklı eğitim düzenlendi.
05.04.2024 Öğretim Görevlimiz Deniz ÖZONUR Ankara'da “AI in Language Classrooms’ konulu eğitime katıldı.
05.04.2024 Öğretim Görevlimiz Necla REYHANİ İstanbul'da “(Re)Defining Institutional Effectiveness: Agility & Adaptability, Testing and Assessment” eğitimine katıldı.
Yeni Yıl Kutlaması
17.01.2024 Yeni Yıl Kutlaması
Yeni Yıl Partisi
28.12.2023 Yeni Yıl Partisi
20.12.2023 Yüksekokulumuzda Öğretim Görevlilerimize "Navigating Writing Portfolios: Strategies for Proficient Assessment and Skill Development" eğitimi verildi.
20.12.2023 ÇAĞKAM tarafından Hazırlık yılı öğrencilerine "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü, Farkındalık Semineri" verildi.