Yadyo öğretim elemanları Öğr. Gör. Yaren KARATAŞ ve Öğr. Gör. Sude YENİÇIKAN, Erasmus+ KA131 Personel Hareketliliği Programı kapsamında Polonya Mazovya Üniversitesi'ni ziyaret etmişlerdir.

Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr. Gör. Yaren KARATAŞ ve Öğr. Gör. Sude YENİÇIKAN, 2023-2024 bahar döneminde Erasmus+ KA131 Personel Hareketliliği Programı kapsamında Polonya Mazovya Üniversitesi'ni ziyaret etmişler, İngilizce Filoloji öğrencilerine “İngilizce Ders Kitaplarındaki Pragmatik Unsurlar” ile “Türkiye'de Politik Söylem” konularında seminer vermişlerdir. Katkıları, dil öğretiminin pratik uygulamaları ve politik iletişimin karmaşık dinamikleri hakkında değerli bilgiler sağlamıştır. Bu değişim ile Mazovya Üniversitesi'ndeki İngilizce Filoloji öğrencilerinin akademik deneyimlerini zenginleştirerek, kültürlerarası akademik iş birliği ve bilgi paylaşımının teşvik edilmesi hedeflenmiştir.