Pearson Assured Sertifika Duyurusu

Değerli Öğrenciler,
     2022 yılı itibarıyla Pearson Assured Akreditasyon çalışmalarını yürüttüğümüz kurumların öğrencilerinin sertifika taleplerini dünya çapındaki diğer Pearson Assured kurumları gibi, ilgili kurumun öğrenci işlerine iletmesi gerekmektedir.
     Geçtiğimiz yıllarda yapılan uygulamalardaki değişiklikler kapsamında, Pearson Assured sertifikaları 17 Temmuz 2022 tarihine kadar bir defaya mahsus 11 GBP özel indirimli fiyattan sağlanacaktır. Ancak, bu tarihten sonra yapılacak başvurularınız ise istisnasız bir şekilde 54 GBP olan liste fiyatımız üzerinden sunulacaktır.
     Sizlere özel olarak sunulan fiyat politikamızı ve başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgilendirmeyi üniversitenizden alabilirsiniz.

Ödeme Bilgileri

Adı/Ünvanı: Çağ Üniversitesi
IBAN: TR93 0006 2000 6600 0009 0906 61
Hesap Cinsi: GBP
Not: Ödeme esnasında açıklama bölümüne ad, soyad ve öğrenci numaranızı yazmanız önemle rica olunur.

Pearson Uluslararası Yeterlilikler ve Akreditasyon Birimi