2023-2024 Akademik Yılı Yaz Okulu Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler,

     Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Birimi tarafından 2023-2024 Akademik yılında yaz okuluna kalan öğrenciler için yoğunlaştırılmış telafi programı açılacaktır.  Bu duyuru, “kayıt dondurmuş öğrenciler dışında” yaz okuluna kalan tüm öğrencilere yöneliktir. Yaz öğretiminde dersler üniversitemiz kampüsünde tamamen yüz yüze uygulanacaktır. Dersler 08.07.2024 tarihinde başlayıp 23.08.2024 tarihinde bitecektir.

     Katılım için belirlenen yaz okulu ücreti 7374 TL'dir ve bu tutara KDV dâhildir. Tam burslu öğrencilerimiz belirtilen ücretin yarısını ödeyecektir.

(Ücret ödemesi yapılırken açıklama kısmına sadece öğrencinin Adı Soyadı ve TC kimlik numarası yazılması gerekmektedir)

     Yaz okulu kaydını yaptırmak isteyen öğrencilerimizin ekteki formu doldurup ıslak imzalı şekilde ödeme dekontu ile birlikte 20.06.2024-04.07.2024 tarihleri arasında Yabancı Diller Yüksekokulu sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

     Herhangi bir sorunuz veya kayıt süreciyle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa, iletişim bilgilerimizi (yadyo@cag.edu.tr)kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

     Yaz okulu programımız haftalık 20 saat toplamda 7 hafta sürecektir. Yaz okulunda öğrenciler toplam ders saatinin (140 saat) en az %80’ine devam etmek zorundadırlar. Derslerin başlama saati 09.45'tir. Salı (7 saat), Çarşamba (7 saat) ve Perşembe (6 saat) günleri ders yapılacaktır. Materyal olarak kullanılacak kitap Language Hub B1.

     Bu yaz okulu fırsatını değerlendirerek akademik başarınızı artırmak için gereken adımları atmanızı öneririz. Başarılı bir yaz okulu dönemi geçirmeniz dileğiyle.

     Saygılarımızla,

Yabancı Diller Yüksekokulu, Hazırlık Birimi

   EK : Yaz Okulu Ders Talep Formu (Yabancı Diller Yüksekokulu için)