İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, Kariyer Kulübü ve Kariyer Merkezi iş birliği gerçekleştirilen Zirve’24 Lojistik Semineri Türk Hava Yolları Kargo Pazarlama ve Satış Uzmanı Osman Cerit, Koluman Otomotiv Askeri Proje Lojistiği Uzmanı Özge Varol, Mars Lojistik Hava Kargo Adana Ofis Birim Yöneticisi Burak Ünveren, Filenders Lojistik ve Teknoloji CEO’su Olcay Gülşen’in katılımı ile Prof. Dr. İlhan Yücel konferans salonunda gerçekleşti.

Dr.Öğr.Üyesi Emre Kadir ÖZEKENCİ'nin sorumlusu olduğu ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 4.sınıf öğrencilerine verilen "ITL-409 Logistics Information Systems" dersi kapsamında 05.01.2023 tarihinde "Hepsiburada Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü" Merkez Ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Mersin Gümrük Müşavirliği Derneği Üyeleri ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri işbirliğinde 22.12.2022 Perşembe günü  Plaza-3 dersliğinde öğrencilerimize "Gümrük Muşaviri Olma Koşulları, Gümrük Muşavirliği Cezai Müeyyideleri ve Gümrük Mevzuatı" hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.