Adana Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanı sayın Hasan Deda Büyüköztürk'ü ziyaret ettik.

Çağ Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi Başkanlığı’nın ve Kalite ve Sürdürülebilirlik  Klübü’nün işbirliği ve destekleriyle TUBİTAK 2209-A “İklim Değişikliği ve Karbon Ayak izi Bağlamında Atık Problemi: Adana İli Örneği” başlıklı proje çerçevesinde Prof. Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY, Arş. Gör. İlke TAŞDEMİR ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Nazlıcan YAVUZ tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanı sayın Hasan Deda BÜYÜKÖZTÜRK'ü ziyaret edilmiş olup,  ortak yapılabilecek işbirliği ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.