1. Sınıflara "Çağ Üniversitesi MYO oryantasyon ve süreçler bilgilendirme toplantıları" tamamlandı.

Yüksekokul bünyemizdeki 8 programın birinci sınıf öğrencilerine Üniversitemize hoşgeldiniz eğitim semineri  (31 Ekim- 4  Kasım 2022) düzenlendi.  Çoğunluğu program başkanlarımızın dersinde gerçekleşen toplantılarda 1. sınıf öğrencilerimize üniversitemiz ve Meslek yüksek okulunda öğrenci olmak süreçleri tanıtıldı.  Yönetim ve  işleyiş hakkında bilgiler verildi.   Öğrenci bilgi sistemi,  akademik ve idari süreçler,  not sistemi,   DGS ve KPSS ön bilgilendirmeleri ile  Çağ Üniversitesi  Öğrenci kulupleri  hakkında bilgiler sunuldu. Ayrıca,  sürdürülebilir kalkınma amaçları, Ulusal staj programı 2023, Erasmus+ programları,  Kalite güvence sistemini içeren   Bilgiler (kurumsal politikalar,  temel değerler, misyon, vizyon ve stratejik amaçlar)  hakkında öğrencilerimize bir sunum Meslek yüksek Okulu Müdürümüz  ve Müdür Yardımcılarımız eşliğinde yapılmıştır.