Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ayhan KIZILTAN'ı "Kariyer Mersin" projesi için ziyaret ettik...

Paydaşı olduğumuz “Kariyer Mersin” projemiz için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı sayın Ayhan KIZILTAN'ı ziyaret ettik.

Mersin Büyükşehir Belediyesi   Kariyer Merkezi önderliğinde  üniversite ve meslek lisesi öğrencilerinin istihdam edilebilirliğine destek olunması amacıyla “Kariyer Mersin” projesi kapsamında Çağ  Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama Ve Araştırma Merkezi olarak    Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)  nı ziyaret ettik.  Pro je kapsamında iş arayan, öğrenci ve işverenlere yönelik rehberlik hizmetlerinde standartların yükseltilmesi, üniversite-sanayi-kent iş birliğine insan kaynakları açısından destek sunulması amaçlanıyor.