Hukuk Fakültesi Haberleri

08.01.2024 Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa OKŞAR' ın Makalesi Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi'nde Yayımlanmıştır
4. Sınıf Öğrencilerimizin Adana Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Ziyareti Hk.
08.01.2024 4. Sınıf Öğrencilerimizin Adana Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Ziyareti Hk.
04.01.2024 Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Faruk ANDANÇ' ın Makalesi Çağ Üniversitesi Uluslararası Güvenlik ve Yönetim Araştırmaları Dergisi'nde Yayımlanmıştır
Uluslararası Göç ve Mülteci Hukuku Sempozyumu Kitabı Çıktı
15.12.2023 Uluslararası Göç ve Mülteci Hukuku Sempozyumu Kitabı Çıktı
15.12.2023 Araştırma Görevlimiz Begüm ALPAT' ın makalesi International Journal of Social Science and Human Researh' te Yayımlanmıştır
15.12.2023 Araştırma Görevlimiz Orkun TAT' ın makalesi Terazi Hukuk Dergisi'nde Yayımlanmıştır
06.11.2023 Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi G. Venüs Cömert'in Makalesi DEHUKAM Deniz Hukuku Dergisi'nde Yayımlanmıştır.
26.07.2023 Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Okşar'ın "Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri" İsimli Kitabı Yetkin Yayınları Tarafından Yayımlanmıştır.
05.01.2023 Öğretim Görevlimiz Dr. Murat Kütükçü'nün Makalesi, Çukurova Araştırmaları Dergisi'nde yayımlanmıştır.
28.12.2022 Hukuk Fakültesi 4. Sınıf Öğrencilerimiz Adli Tıp Dersi Kapsamında Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı'nda Uygulamalar Hakkında Bilgi Aldı
14.12.2022 Öğretim Üyemiz Dr. Polat İşoğlu, Ulusararası Hukuk Kulübü'nün Düzenlemiş Olduğu Etkinliğe Konuşmacı Olarak Katılacaktır.
13.12.2022 Araştırma Görevlimiz Özge Demirdelen "Ekolojik Dengede İstilacı Yabancı Türlerin İklim Hukuku'ndaki Yerini Anlamak" İsimli Bildirisini Sunmuştur.
13.12.2022 Araştırma Görevlimiz Özge Demirdelen "II. Uluslararası Bilişim ve Teknoloji Hukuku Sempozyumu"nda Bildiri Sunmuştur.
13.12.2022 Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Faruk Andaç'ın "Hukukun Temel Kavramları" İsimli Kitabı Detay Yayıncılık Tarafından Yayımlanmıştır.
07.12.2022 Öğretim Üyemiz Dr. Tuğçe Arslanpınar Tat'ın Makalesi, Dijital Çağda Medeni Yargı Adlı Çalışmada Kitap Bölümü Olarak Yayımlanmıştır.
22.11.2022 Dr. Öğr. Üyesi Sami Doğru’nun Makalesi TRAMES-A Journal of the Humanities and Social Sciences dergisinde yayımlanmıştır.
25.10.2022 Öğretim Üyemiz Dr. Şenol Kandemir ve Araştırma Görevlimiz Özge Demirdelen'in Makalesi, Tarsus Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dergisi'nde yayımlanmıştır.
17.10.2022 Araştırma Görevlimiz Özge Demirdelen, 2014, 2015 ve 2016 Türkiye Yıllık Programlarının Değerlendirilmesi için Teknik Yardım Projesi Kapsamındaki Kapanış Konferansı’na Katılım Sağladı.
13.10.2022 Öğretim Üyemiz Dr. Tuğçe Arslanpınar Tat'ın Makalesi, Prof. Dr. Selçuk Öztek'e Armağan'da yayımlanmıştır.
12.10.2022 Öğretim Üyemiz Dr. Kemal Atasoy 2nd Zagreb International Conference on the Law of Obligation' da Tebliğ Sunmuştur.