Özgecan Kadın Hakları Kulübü, Özgecan Aslan Anısına “SESSİZLİĞİN SESİ “adlı panel düzenledi

Üniversitemiz  Özgecan Kadın Hakları Kulübü tarafından “Sessizliğin Sesi” adlı panel gerçekleştirildi. Özgecan Aslan anısına düzenlenen panelde  Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Yöneticisi Av. Ayfer BAYDAR, Adana Barosu’ndan  Av. Dilara ÖZUĞUR ve Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümü öğretim görevlisi Psikolog Hülya ÜSTEKİDAĞ AYNA konuşmacı olarak yer aldılar. Moderatörlüğünü Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yücel ERTEKİN’in yaptığı panelde; 6284 Sayılı Kanun ve Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Hukuksal Boyutu, Türkiye’de Kadın Cinayetleri ve Çözüm Yolları ile Özgürleşemeyen Kadın-Toplumsal Cinsiyet Yanılsaması konuları ele alındı. Etkinlik sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.