ÇAĞ’da “Sağlık Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi” Semineri

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi “Sağlık Yönetimi” dersi kapsamında  düzenlenen Sağlık  Yönetimi Seminerleri’nin ilki, “Sağlık Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi” konu başlığı ile Acıbadem Adana Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu İlkay GÜLEN tarafından verildi.

Konuşmacımız, sağlık sektöründe ve Acıbadem Hastaneleri’nde kariyer planlaması, motivasyon, performans değerlendirme, işe alma, oryantasyon vb. konularda verdiği örneklerle, Sağlık Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi’ni öğrencilere interaktif olarak aktardı. Seminer içinde ayrıca canlı bir iş görüşmesi bölüm öğrencisiyle beraber gerçekleştirildi, konuğumuza yoğun soruların sorulduğu seminerin sonunda, dersin sorumlu öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Koral ÇEPNi ve Doç.Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY, İlkay GÜLEN’e teşekkür belgesi takdim ettiler.